Πότε λοιπόν;

 

Η Disneyland Paris αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή. Άλλωστε το πρόγραμμα λειτουργίας και τα δρώμενα στα πάρκα μεταβάλλονται ανάλογα με την περίοδος. Επίσης, η Disneyland σε αντίθεση με άλλα θεματικά πάρκα δεν κλείνει ποτέ. Τα πάρκα είναι ανοικτά 365 μέρες το χρόνο, 7 μέρες την εβδομάδα. Επομένως στην παραπάνω ερώτηση η απάντηση είναι ότι όποια περίοδος κι’αν επιλέξετε να πάτε θα περάσετε φανταστικά!


Σημειώστε όμως ότι αν επιλέξετε να πάτε κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ή τους μήνες Ιούλη-Αύγουστο θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει την κράτηση σας τουλάχιστον 2 ή 3 μήνες νωρίτερα ώστε να πετύχετε καλές τιμές τόσο στα αεροπορικά εισιτήρια όσο και στα πακέτα διαμονής της Disneyland.Πως θα κλείσω εισιτήρια;

 
Για τα εισιτήρια και την κράτηση σας μπορείτε να επιλέξετε το επίσημο site της . Θεωρείται ο ασφαλέστερος τρόπος και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το πακέτο στα μέτρα σας και στο βαλάντιο σας, επιλέγοντας το ξενοδοχείο της αρεσκείας σας.

 

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο, αλλά προσωπικά δεν το προτείνω γιατί σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρεώσεις.


Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να κλείσετε εισιτήρια.

Μοιράσου μας