Μον Σαιν Μισέλ

Σαιντ Μισέλ

Το Mont-Saint-Michel (Μον Σαιν Μισέλ) που αποκαλείται και “Το Θαύμα τη Δύσης” (Merveille de l’Occident) βρίσκεται στη Νορμανδία, 283 χλμ δυτικά του Παρισιού και είναι ένα ιδιαίτερα επιβλητικό μνημείο.


Προκειται για μια νησίδα σε μικρή απόσταση από την ακτή, η οποία φιλοξενεί το περίφημο αβαείο του Mont Saint Michel, με το επίχρυσο άγαλμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην κορυφή του καμπαναριού.

Το αββαείο του Mont Saint Michel όπως και η νησίδα που το φιλοξενεί θεωρούνται μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς απο την UNESCO και υπολογίζεται ό,τι περισσότεροι από 2.5 εκατομ επισκέπτες το επισκέπτονται κάθε χρόνο.


Στη γραφική νησίδα εκτός από το αβαείο θα βρείτε επίσης ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρεπερί και καταστήματα με τουριστικά είδη και σουβενίρ.


Αν έχετε το χρόνο, σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε μια μέρα στην επίσκεψη του Mont Saint Michel.

 

Η Tiqets διαθέτει ειδικά πακέτα εισιτηρίων (bundles) που περιλαμβάνουν την μεταφορά σας από το Παρίσι στο Σαιντ Μισέλ μετ ‘επιστροφής καθώς και την είσοδο σας στο Αβαείο του Σαιντ Μισέλ.

Διαφορετικά αν διαθέτετε ήδη κάποιο μέσο μεταφοράς μπορείτε να αγοράσετε μόνο το εισιτήριο εισόδου στο μνημείο κάνοντας κλικ εδώ

Για να κλείσετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο για το Σαιντ Μισέλ:

  • Επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα (timeslot) που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε “Κάνε κράτηση τώρα”.
  • στη συνέχεια θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα του αξιόπιστου Τiqets για να ολοκληρώσετε την κράτηση σας.
  • Λαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο μέσα σε λίγα λεπτά.
Μοιράσου μας