Χριστούγεννα στη Disneyland 🎄

Η εορταστική περίοδος στη Disneyland Paris

H Χριστουγεννιάτικη σεζόν της Disneyland Paris διαρκεί από τις αρχές Νοέμβρη έως τα μέσα Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης σεζόν τα πάρκα είναι πανέμορφα στολισμένα με εκατομμύρια λαμπιόνια, λαμβάνει χώρα η μοναδική παρέλαση των Χριστουγέννων και πολλά εστιατόρια σερβίρουν εποχιακά φαγητά.

Θα γνωρίζετε ήδη ότι η Eurodisney αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό-όνειρο για κάθε παιδί ανεξαρτήτου ηλικίας. Φανταστείτε τώρα αυτόν τον υπέροχο κόσμο συνδυασμένο με τη μαγεία των Χριστουγέννων. Τα Χριστούγεννα στη Disneyland είναι μια εμπειρία ζωής, ένα υπέροχο προνόμιο που κάθε παιδί αξίζει να ζήσει.

 

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων το πρόγραμμα των πάρκων διαφοροποιείται σε σύγκριση με τις άλλες εποχές και εκτός από τους εντυπωσιακούς διακόσμους και στολισμούς λαμβάνουν χώρα διάφορα δρώμενα εντός των πάρκων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά παρακάτω :

  • H μεγάλη παρέλαση Disney των Χριστουγέννων. Ο Μίκη, η Μίνι, οι Πριγκίπισσες της Disney και δεκάδες άλλοι φανταστικοί ήρωες των παιδικών μας χρόνων παρελαύνουν μέσα σε εντυπωσιακά άρματα.
  • Εορτασμοί με τις πριγκίπισσες της Disney. H Άριελ, η Μπελ, η Χιονάτη, η Ραπουνζέλ και η Τιάνα συνοδευόμενες από τους πρίγκιπες τους προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στο κάστρο της Disneyland.
  • Τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου -ύψους 24 μέτρων- από τον Άγιο Βασίλη και τον Μίκη κάθε βράδυ λίγο μετά από τη δύση του ηλίου.
  • To μοναδικό μέρος που χιονίζει κάθε μέρα κατά τη διάρκεια την Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Πιο συγκεκριμένα στη Main Street υπάρχει ειδική εγκατάσταση που τεχνητού χιονιού (αφρού).
Χριστούγγενα στη Disneyland

Για κρατήσεις και εισιτήρια 😎

Μοιράσου μας