Ονομασία: arrondissement de l’Entrepôt

Πληθυσμός: ≈94 027 κάτοικοι.

Πρόσβαση: Métro 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 11 και RER B, D, E.

Απόλυτα ασφαλές για τους ταξιδιώτες.

Αξιοθέατα: Église Saint-Vincent-de-Paul de Paris, Église Saint-Laurent de Paris, Église Saint-Joseph-Artisan de Paris, Canal Saint-Martin,

canal-st-martin-parisi

Κανάλι Saint Martin, Παρίσι.


Το ρομαντικό

 

Εδώ βρισκόμαστε στο Παρίσι μιας άλλης εποχής. Το κανάλι Saint Martin σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του γεφυράκια, τα ψηλά φυλλοβόλα δένδρα και τα περιπλανώμενα ζευγαράκια συνθέτουν μια εικόνα από ρομαντική αμερικάνικη ταινία με happy end! Με ή χωρίς σύντροφο, τo 10ο διαμέρισμα είναι ιδανικό για ήσυχους περιπάτους. Η στρατηγική του θέση το καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στους Παριζιάνους, αφού βρίσκεται σε μικρή απόσταση από όλα τα σημαντικά τμήματα της πόλης.

Εκτός των άλλων, εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό σε λογικές τιμές καθώς και μια μικρή Ινδία.
Σημεία ενδιαφέροντος

 

Le Canal St. Martin. Δεν πρόκειται για κάποιο μνημείο ή κτίριο, αλλά για κανάλι. Το κανάλι Saint Martin αποτελεί ιδανικό προορισμό για απογευματινούς ήρεμους περιπάτους και συνάμα το κατάλληλο μέρος για να ανταλλάξετε το πρώτο σας φιλί στο Παρίσι.

 

Passage Brady. Είναι μια κρυμμένη στοά στο τετράγωνο Strasbourg-Saint-Denis, που κρύβει μέσα της μια μικρή Ινδία, στην καρδιά του Παρισιού. Εκεί θα βρείτε σχεδόν τα πάντα. Από παραδοσιακά Ινδικά, Πακιστανικά και Μπαγκλαντέσι εστιατόρια έως καταστήματα με παραδοσιακές Ινδικές ενδυμασίες, σε πολύ καλές τιμές.

Διαβάστε επίσης για τις στοές του Παρισιού, τους κρυμμένους θησαυρούς της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μοιράσου μας